Atbildēt Gundars » Tr Jan 30, 2008 1:51 pm
Es skatos ka visi sheit paarsvaraa runaa par MINI rifiem, gribeetos parunaat nedaudz par ko lielaaku, nu ne gluzhi MAXI, bet par MINI lielaaku . Kaa jau rakstiiju Akvarijs.com , man bija caur e-bay pasuutiita 185l burka ar skapiiti, es, kaa jau visi lohi, gaidiiju ka skapiitis buus izturiigs, nu es domaaju ka tam buus kaut kaada armatuura iekshaa, kas akva atbrauca un es izpakoju skapiisha sastaavdaljas .... vienkaarshs MDF (kas nezina, kaut kas liidziigs skaidu platei, tikai bliivaaks, taads kaa preseetais kartons), kas skruuveejaas kopaa ar parastajaam koceneem, ne iestraadaatu metaala viitnju, es nerunaaju par karkasu, nekaa , pie tam veel ar starpsienu, taa kaa nekaads sumps tur iekshaaa neieliistu, un shitai konstrukcijai ir jaatur paari par 200 kg , kaapeec rakstu sho, vienkaarshi esiet uzmaniigi kad peerkat kaut ko caur i-netu, var sanaakt ka nopirktais galiigi neatbilst gaidiitajam .
Galu galaa shitaa burka tika nopaardota taalaak , iznaakums ir taads ka atkal viss ir jaasaak no gala, nee no gala gluzhi ne, saals jau ir , tagad gribeetos dzirdeet kaadus ieteikumus, ar cik lielu akvu tomeer vajadzeetu saakt, nu taa optimaali, noteikti ne MINI bet arii neko paaraak grandiozu, kaadi izmeeri, forma, cik caurumi, diametrs un kur labaak izvietot(caurumus), ja padaliisieties ar pieredzi, buushu pateiciigs .
Ja peec smagas nakts , uudens akvarijaa ir par saalju un zivis paarak mazkustiigas, vai tik tu neluukojies kjilavu bunzhaa !