Man žurnāls ir infas ieguves avots un tiek aktīvi izmantots. Protams, ka ir patīkami būt visu gadu nummuru īpašniekam.
Precīzāk skaitās dzēstās markas, vai nedzēstās.Bet ar markām ir bišku sarežģītāk, bet par to var pasīt citos forumosbriedis rakstīja: Nezinu kā žurnāliem, bet manuprāt marku kolekcionešanā tiešī lielāko vērtību dod redzams pasta zīmogs, parasta marka (neizmantota) ir nulles vērtībā.
p.s. palabojiet ja kļūdos.
Ne nav man viņi caurspīdīgos vāciņos un ar pinceti arī lapas netiek pāršķirtas, bet arī pankūkas un citas ēdvielas nelietoju, kad notiek pieskaršanās žurnālam. Iedomājies, kāds izskatītos Bodes un Axelroda atlanti, ja tiktu lietotas ēdvielas??? Viena atlanta cena tirgū varetu būt ap 70 Ls. Žurnāls "Akvarium" ir labs materiāls jebkuram akvāristam un nevajag teikt izlasīju un aizmirsu, tad priekš kam to vispār bija lasīt.JuZo rakstīja: Es kolekciju iedomājos tā: katrs žurnāla eksemplārs caurspīdīgos vāciņos, rokās drīkst ņemt tikai zīda cimdos, lapaspuses tik pāršķirtas ar pinceti (labāk vispār neaiztikt). Tas tā, nedaudz pārspīlēti, bet reāli.
Man žurnāls ir infas ieguves avots un tiek aktīvi izmantots. Protams, ka ir patīkami būt visu gadu nummuru īpašniekam.
Bet Jēzusbaznīca tikai vienameicha rakstīja: rīgā baznīcu ir daudz !
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi