Ja runa ir par mani , tad vārds ir īstais un portrets arī .Es negribēju nevienu aizvainotVikks rakstīja: Bet cilvēki paši ir auni, ja iet iegādāties sev kaut ko iepriekš kaut ko vismaz izlasot vai paņemot līdzi kādu kolēģi vai draugu, kas par šīm lietām kaut ko zina. Viegli jau nolikt tirgotāju sevišķi, ja raksta zem nika un bez sava īstā vārda. Pats esmu tirgotājs un bieži redzu, kā ienāk pilnīgi nesagatavojies pircējs ar dažām naudiņām kabatā, nereti pat neieklausoties pārdevēja teiktajā. Un tad forumos visi slikti un prece slikti un tirgotājs slikts, vienīgi pats balts un pūkains.
Arī pret Shoguna darbību es izturos ar cieņu, jo uzturēt tādu daudzumu akvāriju ir jāmāk un jāatrod laiks.
P.S. Shogun, cik maksā par elektrību????? Protams, ja tas nav noslēpums.
Nesaku ka visi zooveikalos strādājošie ir nezinoši, ir ļoti zinoši pārdevēji, piemēram Depo Una, Faunas Ilva u.c. bet ir tādi, kas nezin, kas ir cihlīda un neatšķir zivtiņu dzimumus. Par ZZ vispār es klusēju, esmu redzējis, kā viņas tiek mocītas, aš bail sametas.normunds34 rakstīja: Kāpēc nesmelties informāciju zoo veikalos ?Tur taču būtu jāstrādā profesionāļiem!!!
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis