Sveiks! Vai tu man nesaprašai, lūdzu , nevarētu paskaidrot ar ko katrs variants atšķiras, kas tie tādi par zvēriem - postfiltrs, sediment filtrs utt. ,ko viņi labu dara? Priekš kam būtu sūknis vajadzīgs?Rincis rakstīja: Domāju, ka izdevīgi varu piedāvāt iegādāties (tagad un turpmāk) visvienkāršāko RO komplektu - Membrānu + Ogles/sediment filtru par 40ls
Ja nepieciešams ogles postfiltrs, tad to klāt piekombinēšu pa 6ls = 46ls
Ja vajag Filmtec75gpd membrānu, tad komplekts (membrāna + ogle/sediment) maksās 50ls
Ja vajag 75gpd sūkni, tad klāt 30 ls
Jā. Es tagad tā daru, bet man pašlaik ūdens maiņas (jūrā) ~1x 2 nedēļās pa ~50L ..magnola rakstīja: .. Cik saprotu man ir jāatgriež krāns un jāvaktē, kamēr trauks piepildīsies, vai pareizi sapratu?
.. Kā jūs nodrošiniet lielajiem akvārijiem osmozes ūdeni? ..
- Var iegādāties kādu plastmasas (polietilēna) trauku, un ievietot tajā pludiņu, kas noslēgs RO padevi (kaut no tualetes poda bāciņas). Pats par tādu jau sen domāju, bet nekādi nevaru saņemties un sataisītmagnola rakstīja: Vai ir kādi varianti, piedāvājumi?
varētu, tik žēl ,ka rajoni galīgi nav " pa ceļam" es aiz Ulbrokas tagad dzīvoju, bet tu, saprotu Mārupē?AigarS rakstīja: varētu sarunāt, ka es Tevi ar jau gatavu RO nodrošinu, bez iekārtu pirkšanas, uzstādīšanas, tecināšanas, .. tikai kannas mainam .. ? Tādiem apjomiem - gan vienosimies par cenu (parasti - 0.09 Ls/L)(Ilgtermiņā lieliem apjomiem gan noteikti izdevīgāk ir ieguldīt lielāku naudu un pat uzreiz labākai RO iekārtai ..)
Ar caurteci būs problēma, akvārijam galīgi " nav pa ceļam ne ūdens krāns, ne kanalizācija, ievilkt trubas būtu ļoti sarežģīti.Dzintars Irbe rakstīja: IMO visoptimālākais variants - caurtece, kurā ūdens tiek papildināts no RO + jau ir sajaukts ar krāna ūdeni vajadzīgajā proporcijā. Caurtece nenozīmē, ka jāurbj caurumi akvārijā - tai ir varianti arī bez urbināšanas. Par caurteces variantiem šeit pat forumā jau ir runāts![]()
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis