A kāds spektrs tai kīniešu pieskrūvējamai MH lampai, nav pārāk dzeltena ?
Fragu tanks ir pieslēgts pie 900 litru akvārija sistēmas. Ideāli būtu to turēt atsevišķi, bet izmaksu dēļ pagaidām esmu izlēmis par labu šādam variantam.briedis rakstīja: Labi izskatās. Fragu tanks vienmēr ir noderīga lieta. Tev viņš ir pilnībā uz atsevišķas sistēmas vai pieslēgt pie kopējā sumpa?
10,000 K, ir dzeltena. Esmu pasūtījis 20,000 K, jo, lai gan koraļļi zem tādas aug, tomēr iegūst stipri brūnganu nokrāsu, salīdzinot ar T5.nbinc rakstīja: Laba audzētava (bērnudarzs).
A kāds spektrs tai kīniešu pieskrūvējamai MH lampai, nav pārāk dzeltena ?
Pēdējā bildē ir Calloplesiops Altivelis (Marine Betta). Ar kopskata bildēm ir vājāk - pagaidām neesmu atradis optimālu veidu, kā normāli nobildēt kopskatu...Mongoose rakstīja: O, ir atkal no Tevis kāda reportāža - labi.
Kas mums pēdējā pa zivi?
Kopaskatiņu abiem nevar?
Pa stalli dzīvojas precīzi nedēļu, pārtiek no dzīvām artēmijām un saldētām "Mysis shrimp". Patiesībā jau bija tā, ka sākotnēji nebiju plānojis zirgus, bet sanāca, ka ieraudzīju, un īsti atturēties nevarējumunsils rakstīja: super, cik ilgi jau dzīvojas pa stalli, ar ko baro?![]()
Izmaksu ziņā sanāk ap 70 Ls, diemžēl - dārgi... Turēti tiek nosacīti kopā ar pārējiem - vienā no koraļļu audzētavas plauktiem ir starpsiena, kurā izveidots refugium ar aļģēm, speciāli jūras zirdziņiem, var redzēt bildē... Par pavairošanu - tieši tāpēc arī ņēmu, lai pamēģinātu to izdarīt, tad jau redzēs, kas sanāksbriedis rakstīja: WOOOOW. Šie man ir visu laiku top 3 vēlamo dzīvnieku saraksta pirmajā vietā. (Lionfish, Cowfish un zirgi.)
Cik aptuveni izmaksā šādus līdz lv dabūt?
Vai turi kopā ar pārējiem iemītniekiem?
Vai domā arī pavairot mēģināt? Esmu lasījis, ka tas ir izdarāms.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis