meicha
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
Vecums: 36
Atrašanās vieta: RĪGA
Ieraksti: 209
|
 |
« Atbildēt #75 : 03.10.2010 18:36:52 » |
|
sveikiņi ...kā jūs rīkosieties ar ūdensrožu lapām? žurnālā lasīju kad visas lapas jānopļauj....
|
|
|
|
|
|
lai izdodas visas ieceres
|
|
|
Mongoose
LAK biedri
Dzimums: 
Vecums: 45
Atrašanās vieta: Kuldīga
Ieraksti: 1644
Uldis Kuldīga LAK
|
 |
« Atbildēt #76 : 05.10.2010 12:57:43 » |
|
Cik varu novācu lai nepūst, bet vēl viņas zied - ar šīm salnām gan laikam ka būs cauri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puteklis
Reģistrētie lietotāji
Ieraksti: 7
|
 |
« Atbildēt #77 : 06.12.2010 18:41:42 » |
|
Peldošais ledus atkausētājs ir labs palīgs āliņģa uzturēšanai nelielos dīķos. Strāvu patērē minimālu (5W), efekts līdz pat 20 grādiem salā.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meicha
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
|
 |
« Atbildēt #78 : 05.04.2011 10:42:07 » |
|
Aizvakar izdevās visu ledu dīķim sasist un saulīte veiksmīgi to izkausēja.un ir labas ziņas ūdensrozei lapiņas jau raujas uz augšu palicis kāds pus metrs lai izlīstu no ūdens . un pa nelaimi karūsas ar dzīvas .vakarā sildās uz akmeņiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meicha
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
|
 |
« Atbildēt #79 : 23.05.2011 22:14:50 » |
|
sveiki visiem gribas palielīties !!!
beidzot vakar nopirku ūdens sūkni , un manā dīķī ir pamatīgs ūdenskritums!!!!!!!!!!!! bildes būs trešdien .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meicha
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
|
 |
« Atbildēt #80 : 08.06.2011 11:26:24 » |
|
nu tad beidzot solītās bildes. mans tēvs vienu vakaru tā bišķi relaksējās. un tālāk jau Ābramiņš vilka ārā sakritušos akmeņus.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mongoose
LAK biedri
Dzimums: 
Vecums: 45
Atrašanās vieta: Kuldīga
Ieraksti: 1644
Uldis Kuldīga LAK
|
 |
« Atbildēt #81 : 08.06.2011 13:22:05 » |
|
Smuki - ūdens gan Tev laikam ļoti sauss Ābramiņam ļoti slāpst ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magnola
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
Vecums: 30
Atrašanās vieta: Rīgas raj.
Ieraksti: 228
|
 |
« Atbildēt #82 : 08.06.2011 14:07:37 » |
|
 es arī to ievēroju, večiem bez aliņa nekādi darbi nedarās... 
|
|
|
|
|
|
360l diskusu akvārijs
|
|
|
Ponds
Reģistrētie lietotāji
Ieraksti: 65
|
 |
« Atbildēt #83 : 10.06.2011 08:34:45 » |
|
Smuki! Un ir jau vēl kas , ko bildē neredz- ūdenskrituma čalošana.. Izskatās pēc karūsām. Es savējās nupat izsūtīju, palika tikai krāsainās. Karūsas neredz, tās mežonīgi vairojas un taisa lielu bardaku. Labāk, lai viņu nav. Savukārt koijas, komētas pagājušo vasaru sieva baroja no rokas
Lai tikai neslavētu - pārdomām - ūdenskritumu konstrukcijā labāk izskatoties lieli akmeņi, nevis daudz mazu
Un lūdzu drusku detaļas -kādu pumpi nopirkāt, kur atrodas, kāds ir ūdens ceļš.
|
|
|
|
|
|
WARNING - Keeping Koi IS addictive. It can become an obsession - trust me, I know!
|
|
|
meicha
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
|
 |
« Atbildēt #84 : 10.06.2011 09:33:24 » |
|
sūknis ir vis parastākais netīram ūdenim .parametrus nezināšu teikt.sūknim pieslēgta gofrēta truba kas iet uz augšu līdz pat ūdenskrituma izejai.Sūknis vienkārši iemests dīķī.
Par zivīm runājot ,man jau ar nepatīk tās karūsas bet mans tēvs kā atbrauc no kādas zvejošanas tā ielaiž iekšā atkal jaunu porciju.... koijas ,komētas man ziemu neizdzīvos ,dīķis pa maziņu ,dziļākā vieta ir metrs .
man karūsas ir ūdensrozēm visus mālus no kastes izēdušas.plānoju nolaist ūdeni ,izķert visas karūsas iztīrīt visu kārtīgi un atstāt tikai ūdensrozes.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meicha
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
|
 |
« Atbildēt #85 : 11.06.2011 00:32:29 » |
|
šodien vēl drusku pafočēju.
|
|
|
|
|
|
|
|
meicha
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
|
 |
« Atbildēt #86 : 26.08.2011 21:12:11 » |
|
Sveiciens . Ir radies jautājums .Kas tas par zvēru ? Jau otro gadu parādās un noēd visas lapas  un kā ar tādiem cīnīties?
|
|
|
|
|
|
|
|
meicha
Reģistrētie lietotāji
Dzimums: 
|
 |
« Atbildēt #87 : 27.08.2011 20:43:54 » |
|
lūk ko man pastāstīja Zanda
tie esot vieni no bīstamākajiem ūdenrožu kaitēkļiem, galvenokārt dzīvo lielās ūdenkrātuvēs nevis dārza dīķos. Vasaras sākumā vaboles izdēj olas no kurām izšķiļās kāpuri, kuri grauž lapas. Lapas dažreiz saritinās un nopūst. Pats vieglākais veids cīņai ar tiem ir noplēst visvairāk bojātās lapas un atlikušās noskalot ar šļauku. To vajadzēs atkārtot vairākas reizes, jo lapu apakšpusē ir olas. Vaboles ziemo piekrastes augu sausajos stiebros, tāpēc rudenī tos vajag nogriezt Tie melnie ir vaboles. Viņas dēl olas un izšķiļās kāpuri, kuri grauž lapas.tas bija no grāmatas par dārza dīķiem. latīniskais nosaukums Galerucella nymphaeae Googles tantē var redzēt gan kāpurus gan pašus kukaiņus.
šodien iedzinu ābramiņu dīķī šis visas bojātās lapas noplēsa redzēs kā ies tālāk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|